100% clean supplements, ontwikkeld door Joep Rovers

Gratis verzending vanaf € 125,-

Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis (m.u.v. zondag)

Bestellen en verzenden

Veelgestelde vragen

De verzendkosten bedragen € 3,95 voor pakketjes die zowel naar Nederland als naar België verzonden worden. Bij een bestelling vanaf € 125,- zijn de verzendkosten gratis.

Jazeker! Deze wordt door PostNL verzonden en zou in je mail te vinden moeten zijn. Als je na 1 werkdag geen mail hebt ontvangen, laat het ons dan even weten.

De factuur van je bestelling krijg je de eerste werkdag na je bestelling toegezonden via de mail. Als dit niet het geval is, laat het ons dan even weten!

Deze wordt dan of bij je buren afgegeven of bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Dit zou via een brief in je brievenbus gecommuniceerd moeten worden. Als dit niet het geval is dan kan je via de Track & Trace code erachter kunnen komen waar je pakketje zich bevindt. Als dan nog steeds niet duidelijk is waar je pakketje zich bevindt, kun je ons uiteraard even een berichtje sturen.

Wij verzenden alleen naar Nederland en België. De verzendkosten voor een pakketje voor verzending naar zowel Nederland als België bedragen € 3,95.

Bestellingen die vóór 23:30 besteld worden zijn vaak de volgende werkdag al in huis.

Helaas is het niet mogelijk om je bestelling te annuleren. Dit komt omdat jouw pakketje waarschijnlijk zo snel verstuurd wordt dat wij hem niet meer kunnen tegenhouden.

Wil je nou je pakketje retourneren op het moment dat deze bij jouw binnenkomt? Dat kan! Kijk dan even naar onze ‘retourneren’ pagina met verdere instructies.

Na je bestelling heb je een mailtje gekregen met de bevestiging van jouw order. Op het moment dat jouw pakketje bij ons de deur uitgaat, ontvang je een Track & Trace code. Hiermee kun je de status van jouw pakketje bekijken. Heb je deze nou niet ontvangen, stuur ons dan even een mailtje via het contactformulier op onze site.

 

 

Contact

In Motion Supplements

Berlicumseweg 8h

5248 NT Rosmalen

btw NL865712992B01
kvk 91615216