100% clean supplements, ontwikkeld door Joep Rovers

Gratis verzending vanaf € 125,-

Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis (m.u.v. zondag)

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Motion geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wanneer je een gedeelte of de volledige bestelling wilt retourneren, dien je ons daarvan op de hoogte te stellen. Dat kan door middel van ons retourformulier. Download hier ons retourformulier vinden met daarin de instructies over het retourneren. Vul de gegevens in op het retourformulier. Knip het adres uit en plak het op je pakketje. Stuur het ingevulde retourformulier mee met het pakketje. Dan gaan wij ermee aan de slag! De kosten voor het retourneren van het pakketje liggen bij de klant. Tenzij het product verkeerd geleverd is of beschadigd aankomt. In dat geval kunt u ons via info@motionsupps.nl een mailtje sturen en dan maken wij de extra gemaakte verzendkosten naar u over.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Veelgestelde vragen

Op elk van onze producten zit wettelijke garantie. Dat betekent dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Alle consumenten hebben een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het product. Deze bedenktijd is niet van toepassing op ondernemers en gezondheidsprofessionals.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wanneer u een gedeelte of de volledige bestelling wilt retourneren, dient u ons daarvan op de hoogte te stellen. Dat kan door middel van ons retourformulier. U kan hier ons retourformulier vinden met daarin de instructies over het retourneren. Vul de gegevens in op het retourformulier. Knip het adres uit en plak het op je pakketje. Stuur het ingevulde retourformulier mee met het pakketje. Dan gaan wij ermee aan de slag! De kosten voor het retourneren van het pakketje liggen bij de klant. Tenzij het product verkeerd geleverd is of beschadigd aankomt. In dat geval kunt u ons via info@motionsupps.nl een mailtje sturen en dan maken wij de extra gemaakte verzendkosten naar u over.

Na ontvangst van het pakket proberen het geld binnen 14 dagen terug te storten op de desbetreffende rekening.

Nee, dat kan helaas niet. Omdat wij meteen na de bestelling met de pakketjes aan de slag gaan. Wel kan je het pakketje na ontvangst retour sturen. Hierbij dienen de pakketjes volledig intact en ongeopend te zijn. Ook geldt hierbij een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze is niet van toepassing op ondernemers en gezondheidsprofessionals.

Contact

In Motion Supplements

Berlicumseweg 8h

5248 NT Rosmalen

btw NL865712992B01
kvk 91615216