100% clean supplements, ontwikkeld door Joep Rovers

Gratis verzending vanaf € 125,-

Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis (m.u.v. zondag)

Supplementen

Veelgestelde vragen

De houdbaarheidsdatum die op het label staat is de datum waarop de stoffen 100% zeker nog stabiel zijn. Na het verstrijken van deze datum neemt de werking van de nutriënten af. Na het verstrijken van deze datum dienen de supplementen niet meer genomen te worden.

Dat kan niet altijd. Overleg bij twijfel daarom altijd met je behandelaar.

Dat kan! Overschrijd de dosering op de verpakking daarom niet, tenzij anders besproken met je behandelaar.

Ja, dat mag! De tabletten kan je doormidden breken of met een pillenvergruizer vermalen. Ook mag je de capsules openmaken en de inhoud eventueel met een glas water mengen.

Nee, dat maakt niet uit. Overschrijdt echter niet de voorgeschreven dosering op de verpakking, tenzij anders besproken met je behandelaar.

Jazeker! Alle producten zijn te gebruiken zonder voorschrift. Let uiteraard wel op contra-indicaties en interacties met medicijnen.

Lees altijd de waarschuwingen op het etiket en raadpleeg een arts als je twijfelt of het gebruik van een voedingssupplement een goede aanvulling is voor jou. Als suppletie pas bij jouw persoonlijke gezondheidssituatie en je binnen de voorgeschreven dosering blijft, zullen er geen bijwerkingen ontstaan.

Nee! Supplementen dienen ten alle tijden als aanvulling en niet als vervanging van een dieet te fungeren. Een gezond dieet is altijd de basis.

Dat kan vaak wel. Let wel op interacties met medicijnen en kruidenpreparaten. Vraag bij twijfel advies aan je apotheker voordat je een supplement gaat gebruiken.

Contact

In Motion Supplements

Berlicumseweg 8h

5248 NT Rosmalen

btw NL865712992B01
kvk 91615216