Ons verhaal

Motion Supplements is voor iedereen die wil werken aan optimale gezondheid. De producten in onze webshop zijn bedacht door Joep Rovers en vooral ontstaan vanuit een eigen gemis. We konden maar weinig aanbieders vinden die zich richten op 100% clean, zonder twijfelachtige ingrediënten en met altijd de hoogste biologische beschikbaarheid. Wij vonden het tijd dat daar verandering in ging komen.

Onze missie is simpel. We willen optimale gezondheid voor iedereen en we geloven dat supplementen daar een ondersteunende rol in kunnen bieden, mits de supplementen de allerhoogste kwaliteit bieden. Joep verzorgt met zijn team (Werk Atleet) al jaren trainingen over alle facetten van een gezonde leefstijl. De verschillende facetten richten zich op de biologische klok, op hormonen, op voeding, op slaap, stress, ademhaling, beweging en nog zo veel meer. Wanneer deze basis on point is, dan kunnen bepaalde supplementen ervoor zorgen dat er nóg meer uit het leven gehaald kan worden.

Precies daarvoor is Motion Supplements opgericht. Optimale gezondheid. Wanneer je optimaal gezond bent, heb je veel energie om het leven maximaal te leven. De tijd op de aardbol is kort en daarom willen we van die tijd maximaal genieten. Leef, lach en geniet. Motion Supplements biedt daarin de kers op de taart. Hoogwaardige supplementen, 100% clean, geen twijfelachtige ingrediënten en de hoogst biologische beschikbaarheid.

Via deze weg ook een groot woord van dank namens ons gehele team. Zonder jullie, onze trouwe volgers, was het niet mogelijk om deze droom te verwezenlijken. Dankjewel.

Joep, namens team Motion.