5,0 (2 beoordelingen)

Ultimate Amino

Aminozurencomplex voor krachtsporters

 44,95

522 gram

Dit aminozurencomplex (ultimate amino) is ideaal voor de (kracht)sporter om tijdens de training te gebruiken. Doordat de eiwitten in dit supplement al zijn afgebroken tot aminozuren worden deze snel opgenomen in je lichaam. Daarbij bevat dit supplement voornamelijk aminozuren en die relevant zijn voor (kracht)sporters. Zo is deze hoog in de BCAA’s (Branched Chain Amino Acids) en bevat deze creatine, bèta-alanine en elektrolyten.

Hoog in BCAA's

Bevat elektrolyten en magnesium

Inclusief creatine en bèta alanine

 44,95

522 gram

Op voorraad:

Voor 23:30 uur besteld = morgen in huis

100% clean supplements, ontwikkeld door Joep Rovers

Gratis verzending vanaf € 125,-

Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis (m.u.v. zondag)

Over dit product

Aminozuren: de bouwstenen van je lichaam

De ultimate amino is hoog in aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstoffen van eiwitten Een macronutriënt is de benaming voor een drietal voedingsstoffen die we in grote mate nodig hebben. De eiwitten vallen daaronder. Als we eiwitten eten worden deze afgebroken tot aminozuren. Deze aminozuren worden daarna weer gebruikt voor de aanmaak van lichaamseigen eiwitten. Je lichaam heeft deze nodig om goed te kunnen functioneren en om te herstellen na een zware workout.

Helpt bij de spieropbouw

BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids. Dit is een verzamelnaam voor de aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Deze aminozuren zijn essentiële aminozuren wat inhoudt dat we ons lichaam deze niet zelf kan aanmaken en dat we deze dus vanuit voeding binnen moeten krijgen. Voor krachtsporters zijn de BCAA’s een logische keuze. Ons spierweefsel bestaat namelijk voor een derde uit de BCAA’s.

Het prestatieverhogend effect bij explosieve inspanningen van creatine

De ultimate amino bevat creatine. Creatine is een lichaamseigen stof die wordt geproduceerd uit de drie aminozuren: arginine, glycine en methionine. Creatine is een geliefd bij krachtsporters, omdat het de prestaties verbetert bij opeenvolgende korte, hoogintensieve trainingen. Dit effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 gram creatine.

Magnesium voor de spierwerking

Naast eiwitten die de groei van vetvrije spiermassa stimuleren, bevat Ultimate Amino ook magnesium.  Magnesium helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit, waaronder spierweefsel. Daarnaast is dit mineraal goed voor de werking van de spieren. Het speelt zowel een rol bij het behouden van sterke als soepele spieren. Andere voordelen voor sporters zijn dat Magnesium bijdraagt tot een goede electrolytenbalans en bijdraagt aan extra energie bij vermoeidheid.

Wordt snel opgenomen

Goed oplosbaar in water

Lekkere smaak

Hoog in BCAA's

Bevat creatine

Bevat magnesium

Combinatie van BCAA's, creatine en magnesium in één product

1 maatschep à 17 gram

Ingrediënten: Zoetstoffen (xylitol, steviolglycosiden uit stevia), L-leucine, organic banana poeder, creatinemonohydraat, magnesiummalaat, L-valine, L-isoleucine, L-lysine hydrochloride, bosbessenaroma, vulstof (Nu-Flow® rijstconcentraat), taurine, L-threonine, bèta-alanine, L-tryptofaan, L-ornithine, L-tyrosine, appelzuur (malaat), keltisch zeezout.

Samenstelling per dagelijkse portie (1 maatschep à 17 gram) RI *
Magnesium (als malaat) 197 mg 53%
Creatine (monohydraat) 1,3 g
L-Leucine 2450 mg
L-Isoleucine 1105 mg
L-Valine 1105 mg
L-Lysine 650 mg
Taurine 500 mg
Bèta-alanine 390 mg
L-Threonine 390 mg
L-Tryptofaan 299 mg
L-Ornithine 130 mg
L-Tyrosine 91 mg
Appelzuur 50 mg

* RI: Referentie Inname

Voeg dagelijks 1 afgestreken maatschep (ca. 17 gram) toe aan een shaker of een ruim glas water, vruchten- of groentesap, tenzij anders geadviseerd. Goed doorroeren en opdrinken. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Raadpleeg een deskundige alvorens voedingssupplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Voedingssupplement met zoetstoffen. Preparaat met aminozuren en mineralen.

Ultimate Amino

 44,95