4,9 (16 beoordelingen)

Grasgevoerde Whey Cacao

Van grasgevoerde koeien uit de alpen

 39,95

1000 gram

Onze whey wordt gemaakt van de melk van grasgevoerde koeien. Deze koeien staan zo lang de weersomstandigheden het toelaten, 24 uur per dag in de open lucht in de Franse Alpen te grazen. De rauwe melk ondergaat geen hittebehandeling, waardoor de voedingsstoffen en eiwitstructuren intact blijven. Om de zuiverheid te garanderen ondergaat de whey een micro- en ultrafiltratieproces door membranen bij lage temperatuur. Bij dit proces worden geen chemicaliën gebruikt.

Grasgevoerd

Onverhit

Geen chemicaliën

 39,95

1000 gram

Op voorraad:

Voor 23:30 uur besteld = maandag in huis

100% clean supplements, ontwikkeld door Joep Rovers

Gratis verzending vanaf € 100,-

Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis (m.u.v. zondag)

Over dit product

Whey is het deel van melk dat vloeibaar blijft na het toevoegen van stremsel. Whey eiwit is erg populair als supplement, doordat deze een goede biologische beschikbaarheid en een compleet aminozuurprofiel heeft. Whey proteïne wordt vaak gebruikt door (kracht-)sporters, omdat eiwitten een snel herstel na een zware training ondersteunen.

Onze whey wordt gemaakt van de melk van grasgevoerde koeien. Deze koeien staan zo lang de weersomstandigheden het toelaten, 24 uur per dag in de open lucht in de Franse Alpen te grazen. De rauwe melk ondergaat geen hittebehandeling, waardoor de voedingsstoffen en eiwitstructuren intact blijven. Onder andere het enzym lactase blijft zo behouden. Lactase is het enzym dat lactose afbreekt. Om de zuiverheid te garanderen ondergaat de whey een micro- en ultrafiltratieproces door membranen bij lage temperatuur. Bij dit proces worden geen chemicaliën gebruikt.

Clean label whey: geen onnodige toevoegingen

Onze whey is beschikbaar in 3 smaken: naturel, vanille en cacao. Aan de smaakvarianten van vanille en cacao zijn geen additieven, zoetstoffen of iets dergelijks toegevoegd. De smaken worden verkregen doordat er enkel cacaopoeder en echte bourbon vanille is toegevoegd.

Extra eiwit voor sporters en andere doelgroepen

Per maatschep levert Whey maar liefst ongeveer 23.1 gram eiwit. Het gebruik van whey protein (wei-eiwit) is daarom een makkelijke manier om extra eiwitten in te nemen. Whey kan ook door niet-sporters worden gebruikt om het eiwitgehalte van een maaltijd te verhogen. Bijvoorbeeld door vegetariërs of tijdens een energiebeperkt voedingspatroon.

Extra informatie

Smaak

Cacao

Van grasgevoerde koeien

Geen hittebehandeling

Voedingsstoffen en eiwitstructuren blijven intact

Geen chemicaliën, suikers of zoetstoffen

Ongeveer 23,1 gram hoogwaardig eiwit per maatschep en laag in caloriën

Compleet aminozuurprofiel

3 verschillende smaken

1 maatschep à 30 gram

Ingrediënten: Wei-eiwitconcentraat (melk) verkregen van met Alpengras gevoerde koeien, cacaopoeder.

Samenstelling per dagelijkse portie (1 maatschep à 30 gram) RI *
Wei-eiwitconcentraat 23.1 gram

* RI: Referentie Inname

Aminozuurprofiel per 100 gram eiwit
Asparaginezuur 10,3 gram
Glutaminezuur 17,8 gram
Alanine 4,6 gram
Arginine 2,5 gram
Cysteïne 2,4 gram
Glycine 1,7 gram
Histidine 1,8 gram
Isoleucine 6,1 gram
Leucine 10,1 gram
Lysine 9,2 gram
Methionine 1,9 gram
Fenylalanine 3,4 gram
Proline 5,2 gram
Serine 5,0 gram
Threonine 7,0 gram
Tryptofaan 1,8 gram
Tyrosine 3,4 gram
Valine 5,9 gram

* RI: Referentie Inname

Voeg 30 gram poeder (1 maatschepje) toe aan 250 ml water in een shakebeker. Ook te bereiden met melk. Drink de shake na een trainingssessie of op een ander gewenst moment van de dag. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Raadpleeg een deskundige alvorens voedingssupplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Grasgevoerde Whey Cacao

 39,95